Marmaris´in Güzellikleri!

 Marmaris´in Güzellikleri!
Muğla’nın güzel koyları ve plajları ile ünlü ilçesi Marmaris gezilecek yerler açısından ziyaretçilerine göz kamaştırıcı seçenekler sunuyor. Birçok seçenek arasından sizin için hazırladığımız gezilecek yerler listesini kullanarak tatilinize keyif katabilirsiniz!
??
TURUNÇ
Temiz plajı ve berrak denizi ile ünlü Marmaris’in şirin mahallesi merkeze 21 km uzaklıkta bulunuyor. Güzelliğini taşıdığı Mavi Bayrak ödülü ile taçlandıran Turunç Plajı kayalık alanların ve sualtı mağaralarının fazla oluşu nedeni ile dalış yapmayı seven tatilcilerin Marmaris gezilecek yerler listelerinde yer alıyor
??
SELİMİYE
Marmaris’e 35 km uzaklıktaki Selimiye Türkiye’nin önde gelen yat limanlarından biri sayılan Sığliman Koyu’na ev sahipliği yapıyor. Fırtınalı havalarda bile sakinliğini koruyan koy serin suyu ile rahatlamanızı sağlıyor.
??
SEDİR KOYU
Yoğun şekilde anlatılan halk hikâyesinden dolayı adı Kleopatra Adası olarak da anılan Sedir Adası Marmaris’in 16 kilometre açığında yer alıyor. Antik ismi Cedrae olan adanın tarihi milattan önce 6. yüzyıla kadar uzanıyor.

REZERVASYON FORMU


GÖNDER